vrijwilliger

Actueel

Op zaterdagmiddag 14 juli werd weer de jaarlijkse BBQ gehouden voor alle ambstdragers en vrijwilligers binnen de kerk.

Op deze manier spreekt de kerkenraad en sectie beheer haar dank uit voor het vele werk wat er gedaan wordt in onze gemeente.

 DSC1239

Klik hier voor meer foto's

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

bbq 2
Ondertussen al een traditie geworden, de jaarlijkse barbeque voor ALLE vrijwilligers, dus ook ambtsdragers en pastoraal medewerkers enzovoort. ALLE vrijwilligers dus. En dit jaar ook week op een zaterdagnamiddag op het plein bij het anker. We beginnen om 16:00 uur. Wees welkom en geniet. Wel even aanmelden opdat er voldoende is voor een ieder.

Veel plezier.

 

 

 

 

 

 


 

Feest van de Geest, van Hemelvaartsdag tot PinksterenRoodborstje h17cm

 

Eens in de twee jaar verbindt het Feest van de Geest het Pinksterfeest, de beeldende kunst en de architectuur van kerkgebouwen tot een landelijke kunstzinnige ervaring.

In onze regio Groningen-Noord-Drenthe doen 21 kerken en 27 kunstenaars mee: van Appingedam tot Borger en van Den Andel tot Rolde.

Professionele kunstenaars exposeren bestaand en nieuw gemaakt werk geïnspireerd door de verbintenis van het Pinksterfeest en de architectuur van het kerkgebouw. Zij laten zich hierbij leiden door het thema van dit jaar: 'Levensadem'.

In allerlei disciplines, zoals schilderen, beeldhouwen, keramiek, monumentale kunst, textiel, etc. zullen zij in hun creativiteit en werken ons verrassen en doen verwonderen.

In onze kerk, de Goede Herderkerk in Borger, zal Andrijana Martinovic uit Gasselte een specifiek werk creëren.

Zij is in 1995 afgestudeerd aan de Kunstacademie St. Joost te Breda in de richtingen sculptuur en monumentaal.

We zijn enorm nieuwsgierig en laten ons graag verrassen.

 

Lees meer...

Welkomdienst m.m.v. “Christelijk Mannenkoor Assen”

Zondag 20 mei, eerste pinksterdag is er weer een Welkomdienst in de Goede Herder Kerk in Borger

m.m.v. “Christelijk Mannenkoor Assen” o.l.v. Bert Chr Mannenkoor Assen
Duijst.  Op 7 september 1965 werd het Christelijk Mannenkoor Assen opgericht met 12 leden, nu ruim 50 jaar later telt het koor 145 leden. Vanaf augustus 1999 is Bert Duijst dirigent van het koor.

Door zijn enthousiaste en deskundige leiding heeft hij het koor op haar huidige hoge niveau gebracht. Mede door hem is het repertoire van het koor met vele prachtige zangstukken, veelal door Bert zelf bewerkt, uitgebreid. Door haar niveau en muziekkeuze is het koor het laatste decennium uitgegroeid tot een bekend en veel gevraagd mannenkoor. Het Evangelie is duidelijk de inspiratiebron in de liederen keuze. Het koor heeft een breed repertoire bestaande uit ondermeer traditionele geestelijke liederen, klassieke gewijde liederen, negrospirituals, maar ook volksliedjes en stukken uit opera en operette.               

Lees meer...

Pagina 1 van 16

Contact

De Goede Herderkerk 
en het ontmoetingsgebouw 't Anker
Hoofdstraat 9 - 11, 9531 AA Borger
Scriba
Dhr. K. Dambrink - 06 14379979
scriba@pgborger.nl

Verdere contactgegevens en contactpersonen klikt u hier.